BetaalmogelijkhedenMet Bancontact/Mister Cash kan u online betalen met uw bankkaart. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw eigen internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Hoe verloopt de betaling?
Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op Bancontact/Mister Cash in de lijst van betaalmethode.Met de KBC Betaalknop kan u online betalen met uw KBC bankkaart. Betalen met smartphone en pincode? Kan ook. Gebruik KBC Mobile banking.

Hoe verloopt de betaling?
Betalen met KBC/CBC betaalknop is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op KBC/CBC in de lijst van betaalmethode bij het afrekenen.
VOORUITBETALING

U kunt het totaalbedrag ook eerst zelf overschrijven op onze bankrekening. 
Uw bestelling is dan pas definitief van zodra het bedrag zichtbaar is op onze rekening. Hou rekening met een termijn van 1 tot 2 werkdagen vooraleer het bedrag zichtbaar is op onze rekening. (te rekenen vanaf datum overschrijving.)


Hoe verloopt de betaling?
Na het afronden van uw bestelling ontvangt u een email ter bevestiging van uw bestelling. Op deze email staat onze bankrekeningnummer en bestelnummer.

U kan de betaling dan uitvoeren via uw vertrouwde bank. Van zodra uw betaling zichtbaar is op onze rekening is uw bestelling definitief en ontvangt u nieuwe bestelstatus "Betaling ontvangen"

Onze bankgegevens:

KBC Bank: BE08439512666113 (BIC: KREDBEBB) op naam van NV Vanderhaegen
OP

REKENING

OP REKENING

Zakelijke klanten met btw nummer kunnen een bestelling tot 300€ incl. btw plaatsen op rekening. Betaling is dan mogelijk na levering en ontvangst factuur. 
We hanteren een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum. Gelieve ons te contacteren voor bestellingen op rekening hoger dan 300€.


Hoe verloopt de bestelling?
Na het afronden van uw bestelling controleren we uw facturatiegegevens & leveringsinformatie. 
Eens goedgekeurd starten we met het verwerken van uw bestelling.De tweede vorm van direct afrekenen die wij aanbieden is Paypal. Door eenvoudig met uw e-mailadres op PayPal's beveiligde omgeving in te loggen kunt u met een aantal simpele kliks van uw PayPal-saldo (eventueel gekoppeld aan uw bankrekening) of met een creditcard voor uw bestelling betalen. Een Gratis PayPal account aanmaken is wel noodzakelijk. Zie www.paypal.be Transacties met PayPal zijn veilig. Met PayPal wordt kopen op het Internet gemakkelijker dan ooit.

 

Hoe verloopt de betaling?
Betalen met PayPal is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op PayPal in de lijst van betaalmethode en volgt de instructies op het scherm.